TANDOORI FISH ICE....alias "Maďarka"

Již loňský podzim byla jak Sázava tak i další revíry pod ˇ"tlakem" prvních verzí silně kořeněného boilie, sestaveného z nejrozpustnějších surovin, co se na trhu dají sehnat. Směs z předtrávené rybí moučky, rozpustných mléčných proteinů, mouček v hydrolizované formě, čtyři druhy extraktů, silná dávka mořské řasy,  koření tandoori massala a další složky, to jsou devizy této nástrahy. 

První cenné body si připisovalo v prosinci 2015 na svazové pískovně při teplotě vody 5,4st u hladiny a na jaře 2016 samozřejmě kde jinde než na Řehačce a Novodvorském rybníce. O Sázavě ani nemluvě...Pepa nme bombardoval fotkama od ledna do března jak na běžícím pásu...(někdy mi připadalo, že ten kolega není z tohoto světa..oo))))). Odletošního října jsem prakticky na nic jiného nechytal a funguje nám na 1.